Kinderworkshop

Kinderworkshop sieraden maken
Wat is er nou leuker dan zelf sieraden maken! Bij de kinderworkshop sieraden maken leer je alle kneepjes van het sieraden vak en ga je zelf een sieraad maken. Je mag zelf kiezen wat je maakt: een armband, ketting, paar oorbellen, enkelbandje, tashanger of sleutelhanger. De kinderworkshop wordt gegeven bij het Kralenheksje in Roermond.

Creatieve kinderworkshop
Bij deze gezellige creatieve workshop mag je gebruik maken van inspirerende materialen, zoals kralen, bedels , veertjes, koordjes en kwastjes, en gereedschap zoals tangetjes en een rijgbord. Je krijgt duidelijke uitleg en hulp bij het maken van je sieraad. De kinderen hebben de vrije keus in het sieraad dat ze gaan maken.

De workshop is inclusief duidelijke instructie, alle materialen en onderdelen, gebruik van de gereedschappen, de zelfgemaakte sieraden en limonade met wat lekkers. Na afloop gaat iedereen naar huis met een uniek zelfgemaakt sieraad. 

  • Kralen Workshop / Kinderfeestje 001
    Kralen Workshop / Kinderfeestje 001

Programma
We beginnen met limonade met wat lekkers erbij. Daarna geef ik een korte uitleg over het sieraden maken. Welke sieraden kun je maken? Wat voor materialen kun je gebruiken, hoe gebruik je de gereedschappen en onderdelen? Er zijn voorbeeldsieraden aanwezig om de kinderen inspiratie te geven. Ieder kind krijgt dan een eigen bakje om de kralen, bedels, kwastjes etc. uit te gaan zoeken. Dit is vooral een leuk gedeelte van de workshop! Het is net alsof je in een snoepwinkel bent, er is zoveel te kiezen!

Daarna gaat iedereen aan de slag: je bedenkt een ontwerp en gaat dit op je kralenbord leggen. Dan ga je het sieraad maken. Uiteraard help ik je waar nodig en geef ik uitleg en tips. Na 2 uur ronden we af en gaat ieder kind naar huis met een prachtig zelfgemaakt sieraad en een leuke groepsfoto!

Voor wie en waar?
De kinderworkshop is voor kinderen van 6 -12 jaar. Ook jongens zijn welkom! Die kunnen een stoere armband met leer maken of een sleutelhanger.
We werken met kleine groepen, de workshop is voor minimaal 3 en maximaal 6 kinderen.
De kinderworkshop vindt plaats bij Het Kralenheksje in Roermond.
Bij grotere groepen zijn we genoodzaakt uit te wijken naar uw locatie.

Kosten
De prijs van de workshop is ā‚¬ 13,95 per kind. Dat is inclusief uitleg, alle materialen en onderdelen, gebruik van gereedschappen, limonade en iets lekkers, het gemaakte sieraad en een leuk cadeau zakje.

Reiskosten
– Binnen Roermond: Gratis (tot 10 km).
– Buiten Roermond: Meer dan 10 km reizen, 40 cent per km vanaf postcode 6043 SC.
– Eventueel aangevuld met parkeerkosten.

Meer informatie en aanmelden
Mail naar info@hetkralenheksje.nl met vermelding van je naam, telefoon nummer, aantal kinderen, datum workshop (Leeftijd min. 6 jaar). Of vul dit online formulier in. Wij nemen dan contact met je op.

Telefonisch of via WhatsApp aanmelden kan natuurlijk ook, dat doe je via: 06 471 797 67

Kinderfeestje
Ben je binnenkort jarig en wil je een sieradenkinderfeestje geven?
Het Kralenheksje organiseert ook kinderfeestjes sieraden maken! De kinderfeestjes zijn voor kinderen vanaf 6 jaar en de voorwaarden zijn eigenlijk hetzelfde als hierboven beschreven!